Over mij

Mijn naam is Ilse Blom. Ik ben natuurgeneeskundig therapeut en ik bekijk jou als mens op meerdere niveaus. De opgedane kennis op HBO-niveau, screening door beroepsorganisatie BATC en mijn ervaring met het zelf doorleven en verwerken van diverse lichamelijke, mentale en emotionele problemen stelt mij in staat andere mensen te behandelen en begeleiden. Ik ben dankbaar als ik mensen zie ontspannen en meer kwaliteit,
balans en levensvreugde zie ervaren in hun leven.

Opleiding

Ik heb de 4-jarige HBO opleiding tot Gekwalificeerd Spiritueel Werker voltooid bij Spiritueel Centrum Aurora. Ook ben ik Meervoudig Merkaba Heler (niveau 5). Daarnaast voltooide ik Medische en Psychosociale  Basiskennis op HBO-niveau. Omdat een natuurgeneeskundig therapeut zeer veel verschillende methodieken kan aanleren en ik nooit uitgeleerd ben, blijf ik bij- en nascholing volgen.

Werkvormen

De volgende natuurgeneeskundige (hoofd)werkvormen pas ik toe. Polariteitsmassage, ademtechniek, voice dialogue, intuïtieve ontwikkeling, lichaamscommunicatie, meervoudige merkaba heling. Als extra ondersteuning zet ik regelmatig Bloesemremedies van Dr. Bach, ontspanningsoefeningen en meditatie in.

Kwaliteiten

Voor dit werk zet ik mijn fijngevoeligheid, een groot hart, empathisch vermogen en een nuchtere helderheid in het moment in. Een gezonde dosis humor kan hier natuurlijk niet bij ontbreken. Ik  hou van een pragmatische aanpak, en geloof in het zelfgenezend vermogen van mens en dier. 

Andere activiteiten

Naast mijn werk als natuurgeneeskundig therapeut, ben ik communicatieadviseur en dierentolk. Voor
meer informatie over deze andere activiteiten, die overigens níet vergoed worden door zorgverzekeraars, ga naar www.levenmetdieren.nl.